top of page
Two halves of one avocado on a white background_edited_edited.jpg
IMG_9407.JPG

Noortje Slebos

Diëtist en Leefstijlcoach

Wie ben ik?

Mijn naam is Noortje Slebos en ik ben Diëtiste en Leefstijlcoach. Ik heb een enorme passie voor voeding en gezondheid. Daarnaast haal ik voldoening uit het creëren van succesverhalen, waarbij jij je (gezondheids)doel behaald! Door mijn ervaring in de GGZ weet ik als geen ander dat het blijvend veranderen van gewoonten gepaard gaat met het veranderen van gedrag en het maken van kleine stapjes. Mijn betrokkenheid gaat verder dan slechts oppervlakkige interesse. Waar de rest stopt, doe ik een stapje extra! Of het nu gaat om een luisterend oor, praktische hulp verlenen of een helpende hand uitsteken. Samen kijken we naar welke stappen jij moet zetten richting een betere gezondheid en/of jouw doel. Verder denk ik mee op meerdere vlakken dan alleen voeding en is toegankelijkheid voor mij van groot belang.

 

Missie

Het bereiken van een optimale gezondheid door middel van gepersonaliseerde voeding- en/of dieetadvies, voorlichting en begeleiding. Daarbij zelfeffectiviteit vergoten en kwaliteit van leven verbeteren, waarmee het behoudt van voeding- en leefstijlgewoonten gestimuleerd wordt. 

 

Visie 

Di-eetwise gelooft sterk in jouw unieke reis naar een gezondere levensstijl. Binnen Di-eetwise wordt op basis van wetenschappelijke onderbouwing een individueel plan afgestemd. Samen zal er worden gewerkt aan het ontwikkelen van eet- en leefstijlgewoonten die passend zijn bij jouw behoeften, doelen en uitdagingen. Di-eetwise gelooft niet in strikte diëten of snelle oplossingen, maar in blijvende veranderingen die je kunt volhouden op lange termijn. Er wordt rekening gehouden met jouw volledige welzijn, je medische achtergrond, je slaappatroon, je stressniveau, je beweging en je leefomgeving. Daarnaast worden kleine stappen en het stellen van realistische doelen aangemoedigd, zodat je succes behaalt op jouw eigen tempo. Hierbij biedt Di-eetwise op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het creëren van een gebalanceerde eet- en leefstijl op lange termijn.

Opleidingen en scholingen

Werkervaring

  • 4- jarige opleiding HBO Voeding en diëtetiek- Hanzehogeschool Groningen

  • Post HBO Voeding en eetstoornissen

  • Post HBO Depressie en bipolaire stoornis

  • Post HBO Persoonlijkheidsproblematiek

  • BRAVO leefstijlfactoren en leefstijlcoaching 

  • Basiscursus sondevoeding

  • INFLATE- cursus diëtisten; tot heden in opleiding tot FODMAPdietist

Sinds september 2021 tot heden ben ik werkzaam binnen GGZ Mediant locatie Helmerzijde en Boerhaven, waarbij ik uiteenlopende casussen behandel zoals: ondervoeding, overgewicht, eetstoornissen, voeding bij a-typische antipsychotica, maag- en darmproblemen, diabetes, decubitus, voedselintoleranties- en/of allergieën etc. 

In November 2021 heb ik binnen Fysiozorg Rijssen de Diëtetiek opgezet, genaamd Dieetzorg Rijssen. Binnen Dieetzorg Rijssen heb ik individueel dieetadvisering gegeven en 6 groepen begeleid vanuit gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) de Cool en Samen sportief in Beweging (SSiB).

Opleidingen en werkervaring

Two halves of one avocado on a white background_edited_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram
Voor leuke blogs? Neem een kijkje op social media
bottom of page